Ron Duiveman Machinaal Timmerbedrijf Neem contact met ons op Sitemap
 
     
    Informatie over Ron Duiveman Machinaal Timmerbedrijf Houten kozijnen Houten ramen Houten deuren Specialistisch werk Vraag online uw offerte aan Neem contact op met ons  
 

GROOT MACHINAAL BEREIK

Met de net aangeschafte splinter-nieuwe computergestuurde Conturex beschikken wij over de beste machine voor de fabricage van ramen, deuren en kozijnen.
Klik hier voor een presentatie...


WILT U SNEL EEN OFFERTE?

Of u nu particulier bent, aannemer, project-ontwikkelaar of architect, u wilt ongetwijfeld snel een offerte aanvragen voor uw nieuwe kozijnen.

Klik hier om direct een offerte aanvraag in te dienen via deze website. U ontvangt doorgaans binnen 2 dagen een gespecificeerde offerte in uw mailbox.

Vraag nu online een offerte aan!


MEER OVER ONZE DIENSTEN

Lees meer over: kozijnen maken, timmerfabriek, kozijnhout, binnendeurkozijn, tuindeuren, deurkozijn, houtbewerkingsbedrijf, schuifdeuren, machinaal houtbewerker of draaikiepramen.

jarenlange ervaring waar u van kunt profiteren

Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de timmerindustrie. Dit is zeer uitéénlopend, of het nu gaat om een enkel kozijn of om een groot project. Ons machinepark is zeer uitgebreid en dit maakt dat wij altijd en overal snel op kunnen inspelen, de doorlooptijden zijn dus kort! En dit niet alleen, onze vakmensen zorgen keer op keer weer voor een perfect product. Genoeg reden om voor uw timmerwerk te kiezen voor Ron Duiveman Machinaal Timmerbedrijf. Enkele pluspunten:

  • Vakwerk voor een perfect product
  • Afspraak is afspraak
  • Korte doorlooptijd, snelle levering
  • Uiterst scherpe prijs
  • Altijd een persoonlijke benadering

In 2007 zijn de activeiten uitgebreid waarmee wij ook voor het grote werk het juiste adres zijn. Ron Duiveman Machinaal Timmerbedrijf en Silmar Kozijnen BV zijn samengevoegd en hieruit is Silmar / Duiveman kozijnen ontstaan. Reeds vele grote projecten zijn inmiddels met succes afgerond, van veel van deze projecten vindt u een uitgebreide presentatie op www.silmar.nl.


Nieuwkozijn.nl

Nieuwkozijn.nlKorte levertijden, een kwalitatief zeer goed product tegen de laagste prijs. Dit zijn enkele redenen waarom u als particulier, aannemer of wellicht collega timmerbedrijf moet kiezen voor nieuwkozijn.nl!

Met ingang van 2012 Machinaal timmerbedrijf Ron Duiveman u een geheel nieuw en innovatief product. Het Nieuwkozijn is een compleet kozijn, echter geleverd als bouwpakket. Wij leveren u alle benodigde onderdelen, waarna u zelf aan de hand van productietekeningen de losse onderdelen kunt samenstellen tot een geheel kozijn. En de levertijd? Deze is beperkt tot een absoluut minimum.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.nieuwkozijn.nl, u kunt hier gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw eigen Nieuwkozijn(en).