Ron Duiveman Machinaal Timmerbedrijf Neem contact met ons op Sitemap
 
     
    Informatie over Ron Duiveman Machinaal Timmerbedrijf Houten kozijnen Houten ramen Houten deuren Specialistisch werk Vraag online uw offerte aan Neem contact op met ons  
 

GROOT MACHINAAL BEREIK

Met de net aangeschafte splinter-nieuwe computergestuurde Conturex beschikken wij over de beste machine voor de fabricage van ramen, deuren en kozijnen.
Klik hier voor een presentatie...


WILT U SNEL EEN OFFERTE?

Of u nu particulier bent, aannemer, project-ontwikkelaar of architect, u wilt ongetwijfeld snel een offerte aanvragen voor uw nieuwe kozijnen.

Klik hier om direct een offerte aanvraag in te dienen via deze website. U ontvangt doorgaans binnen 2 dagen een gespecificeerde offerte in uw mailbox.

Vraag nu online een offerte aan!


MEER OVER ONZE DIENSTEN

Lees meer over: kozijnen maken, timmerfabriek, kozijnhout, binnendeurkozijn, tuindeuren, deurkozijn, houtbewerkingsbedrijf, schuifdeuren, machinaal houtbewerker of draaikiepramen.

 

 

ramen

U bent bezig met een renovatieklus, de kozijnen zijn nog in goede staat maar de ramen moeten dringend vervangen worden. Ook dan kunnen wij u een passende oplossing bieden. Wij leveren alle soorten ramen, compleet met glas en hang- en sluitwerk.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten ramen, of het nu gaat om een simpel draairaam of klepraam, of u bent op zoek naar schuiframen voor uw renovatie-pand. En niet te vergeten de draaikiepramen, compleet met draaival beslag dat voldoet aan het politiekeurmerk veilig wonen. Niet alleen mooi, maar ook nog een veilig gevoel.